WebOE Prijava Nastava Obavijesti Interaktivni materijali Jezik / language:
OSNOVE ELEKTROTEHNIKE
WebOE • sustav za učenje i provjeru znanja
 

Prijava u sustav

Pratite poveznice za prijavu u sustav WebOE kao student ili nastavnik. Isto tako se i gosti mogu registrirati i prijaviti u demo verziju sustava.

Nastava

Predmet Osnove elektrotehnike izvodi se na prvoj godini preddiplomskog studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (FER) te na Studiju energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu. Osnove elektrotehnike predaju profesori Zavoda za osnove elektrotehnike i električka mjerenja na FER-u.

Ovdje možete pronaći aktualni nastavni plan, popis nastavnika po grupama za predavanja i laboratorijske vježbe, informacije o kriteriju ocjenjivanja, ispitima, laboratorijskim vježbama i kratkim testovima iz vježbi, domaćim zadaćama te o preporučenoj literaturi. Pripremili smo i korisne poveznice na izvore vezane uz gradivo našeg predmeta.

 

Obavijesti i konzultacije

Ovdje možete provjeriti najnovije termine konzultacija, a tu su i poveznice na obavijesti sa službenih stranica predmeta Osnove elektrotehnike na FER-u te na Studiju u Šibeniku.
Termini konzultacija
FER - vijesti FER - vijesti (predmet na engleskom) Šibenik - vijesti

Interaktivni nastavni materijali

Za pregled zbirke naših interaktivnih nastavnih materijala kliknite na ovu poveznicu!

Tu možete pronaći veliki broj materijala koji pokrivaju gradivo Osnova elektrotehnike — virtualni pokusi, animacije, simulacije, objašnjenja, zadaci, kratki testovi...

 

O sustavu WebOE

Sustav za učenje i provjeru znanja WebOE primarno se koristi na predmetu Osnove elektrotehnike na FER-u, a aktivno se razvija na Zavodu za osnove elektrotehnike i električka mjerenja na FER-u. Sustav WebOE olakšava praćenje uspjeha studenata na predmetu kroz semestar, omogućava personaliziranih domaćih zadaća te bilježenje aktivnosti na predavanjima i laboratorijskim vježbama. Uz to se kroz ovaj sustav studentima uz osnovna nastavna pomagala (udžbenik, zbirka i upute za vježbe) nudi veliki broj različitih nastavnih sadržaja (snimke online predavanja, ispitni materijali, simulacije svih laboratorijskih vježbi, interaktivni nastavni materijali, pitanja i zadaci za vježbu).

Za više informacija o sustavu WebOE kliknite na ovu poveznicu.

©  FER - ZOEM 2005-2024